Найменування показників | Спеціальність (напрям підготовки), спеціалізація | Характеристика навчальної дисципліни | |
---|---|---|---|
денна форма навчання | заочна форма навчання | ||
Кількість кредитів – 4 | Спеціальність: 131 "Прикладна механіка" | Вибіркова частина | |
Спеціалізація: Обладнання та технології ливарного виробництва | |||
Змістових модулів – 2 | Галузь знань: Механічна інженерія | Рік підготовки: | |
4-й | 4-й | ||
Індивідуальне науково-дослідне завдання – | Семестр | ||
Загальна кількість годин – 120 | 7-й | 7-й | |
Лекції | |||
Освітній ступень - бакалавр | 12 год. | 4 год. | |
Практичні, семінарські | |||
Лабораторні | |||
26 год. | 6 год. | ||
Самостійна робота | |||
80 год. | 110 год. | ||
Індивідуальні завдання: | |||
Вид контролю: залік |